ACV Transcom Maritime

ACV Transcom Maritime

Aan onze leden havenarbeiders en vaklui van de Haven van Antwerpen

AntwerpenPosted by webmaster 13 Nov, 2014 11:55

HALT AAN DE SOCIALE AFBRAAK !

HAVENARBEIDERS ZEGGEN NEEN TÉGEN DE BEZUINIGINGSMAATREGELEN

VAN DE FEDERALE REGERING !


Beste,

Namens het Gemeenschappelijk Vakbondsfront Havens van België wensen wij al onze havenarbeiders en vaklui te bedanken voor de massale opkomst tijdens de betoging van 6 november ll. in Brussel, tégen de aangekondigde bezuinigingsmaatregelen van de federale regering !

Wij betreuren niettemin dat enkele van onze leden havenarbeiders betrokken waren bij de rellen en kunnen dit enkel afkeuren !

Verwijzend naar ons vorig pamflet waarin melding werd gemaakt van het volledige actieplan, volgt nu de aangekondigde staking op 24 november a.s. in de provincie Antwerpen en op 15 december volgt een nationale staking.

Het Gemeenschappelijk Vakbondsfront Haven van Antwerpen wenst zich in te schrijven voor de PROVINCIALE STAKING IN DE PROVINCIE ANTWERPEN (DEZE GELDT VOOR DE HAVENBEDRIJVEN BINNEN HET ANTWERPSE HAVENGEBIED, ZOWEL OP RECHTER- ALS OP LINKEROEVER)

Wij doen hier dan ook een oproep aan onze Antwerpse havenarbeiders en vaklui om MASSAAL EN WAARDIG DEEL TE NEMEN AAN DEZE PROVINCIALE 24-UREN STAKING !

Concrete informatie m.b.t. de STAKINGSPIKETTEN wordt in de loop van volgende week medegedeeld.

Wij doen opnieuw een beroep op uw solidariteit !

Volg ENKEL de ordewoorden van uw vakbond !

Laat u niet misleiden door individuen die onze acties misbruiken en die geenszins begaan zijn met het statuut van havenarbeider !

Alleen samen staan we sterk !


Klik HIER om het pamflet te downloaden

  • Comments(0)//www.acv-maritime.be/#post234