ACV Transcom Maritime

ACV Transcom Maritime

Berichten voor Zeebrugge

Info - DownloadsPosted by webmaster 06 Nov, 2012 14:57
Nieuwe Agenda's

Waarde vriendinnen, vrienden,

U kan de handige ACV Transcom agenda 2013 ophalen op ons secretariaat of wanneer u Michael of Eric zien.

Met dank.

Met vriendelijke groeten,

Viviane Claeys
Administratief medewerksterWerken aan de tunnel Baron de Maerelaan en Kustlaan:


Het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid gaf opdracht aan Stadsbader nv uit Harelbeke om frees- en asfalteringswerkzaamheden uit te voeren in de Baron de Maerelaan en in de Kustlaan. In normale (weers)omstandigheden wordt er gewerkt van maandag 12 tot vrijdag 16 november 2012.

De werkzaamheden gebeuren in drie fasen (complex maar kortstondig) en zullen veel hinder met zich meebrengen.

Fase 1
Werken aan rechterhelft rotonde Baron de Maerelaan. Het verkeer rijdend in de richting van het Wielingendok neemt de linkerzijde van de rotonde. Het verkeer komende uit de richting van het Wielingendok rijdt via de Westerdam naar de Baron de Maerelaan (N31) via de bovengrondse bypass. Het deel van de Baron de Maerelaan ter hoogte van de strandwijk wordt niet als omleiding gebruikt.

Werken aan rechterrijstrook Kustlaan richting Blankenberge vanaf kilometerpaal 8,3 (exclusief kruispunt met New Yorklaan) tot kilometerpaal 8,7. Alle verkeer in de Kustlaan richting Blankenberge rijdt over de linkerrijstrook. De Sint-Christianastraat wordt afgesloten.

Fase 2
Werken aan opgaande rechterrijstrook Baron de Maerelaan naar bovengronds kruispunt met de New Yorklaan, neergaande rechterrijstrook vanaf bovengronds kruispunt New Yorklaan met Baron de Maerlaan. Alle verkeer in de Baron de Maerelaan (N31) en in de New Yorklaan wordt naar de rotonde gestuurd.

Fase 3
Werken aan rechterrijstrook Baron de Maerelaan richting Brugge tussen kilometerpaal 18,7 en 18,6; linkerhelft rotonde Baron de Maerelaan; beide rijstroken richting rotonde in de Baron de Maerelaan vanaf kilometerpaal 18,9 tot rotonde; rechterrijstrook richting Brugge vanaf rotonde tot kilometerpaal 18,9. Het verkeer in de Baron de Maerelaan vanuit richting Brugge wordt bovengronds in de richting van de rotonde gestuurd. Het verkeer vanuit de richting Wielingendok rijdt via de Westerdam en de bovengrondse bypass de N31 op.

Werken aan linkerrijstrook Kustlaan tussen New Yorklaan en Baron de Maerelaan. Alle verkeer in de Kustlaan richting Blankenberge rijdt tussen de New Yorklaan en de Baron de Maerelaan over de rechterrijstrook.

©APZI

  • Comments(0)